Tánc

A Bard College Zeneművészeti Konzervatóriuma (New York, U.S.A.) 2017. november 5-én felvételi elő-meghallgatásokat (’Prescreening’-et) tart Budapesten.
Jelentkezési határidő:2017. november 1.
Kiket keresnek:
1. Elsősorban középiskolából idén (2017-2018), vagy korábban érettségiző fiatal tehetségeket a következő hangszerekből:
brácsa, bőgő, fagott, trombita, harsona, kürt, tuba, ütőhangszerek, hegedű, zongora, hárfa, fuvola, klarinét.
2. Már lediplomázott fiatal zenészeknek lehetősége van a következő tanszakokon, kétéves (Advanced Performance Studies) képzésen részt venni: brácsa, bőgő, fagott, trombita, harsona, kürt, tuba.
3. M.A. Diplomás zongoristák jelentkezhetnek a Bard „Piano Fellowship” programjára, ahol intenzív korrepetitor-képzésen vesznek részt, kérjük Mr. Frank Corlissnál jelentkezzenek. (lásd a Bard Conservatory honlapja).
Az előfelvételi meghallgatásokról
A meghallgatásoknak nincs kötött repertoárja, szabadon választhatóak a darabok, de mindenkitől várunk legalább egy gyors, technikás és egy lassú tételt. A felvételizők készüljenek két különböző karakterű darabbal vagy tétellel, lehetőleg eltérő zenetörténeti korokból. Zenei részletek előadása is megengedett. Zongorakísérőről a jelentkezőknek kell gondoskodniuk!
A kb. 10-12 perces elő-meghallgatás során Dr. Robert Martin, a Bard Conservatory igazgatója röviden elbeszélget a jelentkezőkkel a darabok után. Szükség szerint tolmács áll rendelkezésre a helyszínen.

Kapcsolat

MZMSZ
1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Tel/fax: 269-3553
e-mail: info@mzmsz.hu 
e-mail: ertektar@mzmsz.hu 
asz: 19635521-1-42
számlaszám: 11707021 - 20309442

Jogszabály gyűjtemény


logo njt   

Oktatási és kulturális közlöny


mklk logo

Lap teteje