Tánc

Tisztelt Kolléga!

A Zeneakadémia idén is meghirdeti Zenei mentor- és gyakorlatvezető tanár szakirányú továbbképzését, a koronavírus-helyzetre való tekintettel 2020. augusztus 28-ra kitolva a jelentkezés határidejét.


Tisztelettel kérem, hogy amennyiben Ön, vagy környezetében bárki érdeklődik a szakirányú továbbképzés lehetősége iránt, olvassa el a levélhez mellékelt, a képzésről és a felvételiről szóló tájékoztatót. Ha pedig lehetősége van ezeket más kollégáknak is eljuttatni, kérem, továbbítsa levelemet a lehetséges érdeklődőkhöz.

Az előző évek tapasztalatai és kollégák visszajelzései alapján úgy látjuk, hogy a potenciális jelöltek körében kevéssé ismert maga a képzés, illetve nem rendelkeznek megfelelő információval annak felhasználhatóságáról. Pedig nagyon fontos lenne, hogy a zenetanárok magas színvonalú, szakmaspecifikus felkészítést kapjanak a minden oktatási intézményben kötelezően megjelenő mentortanári tevékenységre, illetve a képző intézményekben végzett gyakorlatvezetői munkájukhoz. Emellett a képzés hozzájárulhat szakmai továbbfejlődésükhöz, megújulásukhoz és a tanári életpálya modell szerinti előmenetelükhöz. Ehhez kínáljuk és ajánljuk a mellékletekben bemutatott képzésünket.

Figyelmét és segítségét megköszönve kívánok kellemes nyári pihenést! Üdvözlettel:
Körmendy Zsolt PhD
tanszékvezető egyetemi docens
Zeneakadémia, Tanárképzési Tanszék
1077 Budapest, Wesselényi utca 52.
Telefon: (30) 824-6157

Tájékoztató a képzésről

Felvételi tájékoztató

Kapcsolat

MZMSZ
1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Tel/fax: 269-3553
e-mail: info@mzmsz.hu 
e-mail: ertektar@mzmsz.hu 
asz: 19635521-1-42
számlaszám: 11707024 - 20309442

Jogszabály gyűjtemény


logo njt   

Oktatási és kulturális közlöny


mklk logo

Lap teteje